Wie aan Bonnie St. Claire denkt, denkt misschien meteen aan de alcoholverslaving waar ze jarenlang mee te kampen had. Maar toch is het al 4 jaar geleden dat de zangeres nog een druppel alcohol heeft aangeraakt.

“Ook na de dood van mijn moeder ben ik niet meer in de verleiding gekomen. Ik ben niet alleen gestopt, ik heb me ook voorgenomen om nooit meer te drinken en die kracht voel ik nog steeds. Voor visite haal ik het ook gewoon in huis. Ik vraag wat ze willen drinken, dat koop ik en wanneer de fles niet leeg is, geef ik het restje gewoon naar huis”, klinkt het bij Bonnie in Story.

Door niet meer te drinken heeft de zangeres ontzettend veel in de plaats gekregen, waaronder een verzoening met haar familie en met zanger en collega Peter Koelewijn.

Toen Peter 75 werd, had hij gehoopt iets van Bonnie te horen voor zijn verjaardag. Maar dat gebeurde niet. Bonnie belde de man op om lucht te klaren, maar elkaar meteen terug in de armen sluiten, dat gebeurde niet meteen.

“Maar dat is onlangs wel gebeurd en het was direct zoals vroeger. Het was ook niet zo dat we echt kwaad op elkaar waren. Je houdt van elkaar. Dan is het vertrouwd en goed, en ga je door waar je destijds gestopt bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.