De Meilandjes, beroemd vanwege hun opvallende persoonlijkheden en populaire reality-tv-show, staan opnieuw in de spotlights, maar deze keer om een iets minder glamoureuze reden; dat schrijft Story.

Martien, Erica en Maxime hebben, volgens bronnen, een veel te laag bod gedaan op een prachtige stadsvilla in het hart van Noordwijk, die op de markt staat voor 7 miljoen euro. Martien, die in eerste instantie ontkende interesse te hebben in de villa (“Alsof wij zeven miljoen kunnen betalen. Nee hoor, we zitten hier prima!”), was eerder gespot terwijl ze de woning bezichtigden, compleet met een drone om alles mooi in beeld te brengen voor hun tv-show. Maar, oh nee, drama! Een buurvrouw – een hele oplettende buurvrouw – heeft een totaal ander verhaal. 

Ze verklapt aan Story dat de familie Meiland wel degelijk een bod heeft uitgebracht op de woning, maar dat het simpelweg te laag was voor de huidige eigenaren. Als dat maar goed gaat komen voor de altijd opgewekte familie! En het roept zeker de vraag op: wat wordt de volgende zet van de Meilandjes in de huizenmarkt?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.