Belinda Meuldijk was jarenlang getrouwd met Rob de Nijs. Samen hebben ze een zoon Robbert. Hij is nu 40 en heeft zijn vriendin Sharon ten huwelijk gevraagd. Kleinkinderen van Robbert heeft Belinda nog niet.

“Maar als moeder moet je zoiets niet verder gaan pushen. Ik heb al wat kunnen oefenen met Julius, het zoontje van Rob en zijn vrouw Henriëtte. Hij is zo’n prachtig kind, ik kan daar zo van genieten. Ik heb zelfs tegen Rob en Jet gezegd: ‘Maak er nou nog een paar’”, lacht Belinda in Party.

Als Robbert ooit vader wordt, dan is Belinda ervan overtuigd dat Robbert dat heel goed zal doen. Hij zorgt namelijk ook al heel goed voor zijn autistische broertje Yoshi.

“Robbert bleek uit het juiste hout gesneden te zijn om hem overal doorheen te loodsen. Vooral toen Yoshi nog klein was, moest Robbert vaak voor hem opkomen. Toen zijn vader wegging was hij de man in huis. Hij heeft die taak op zich genomen. Als moeder wil je dat eerst niet, je wil alleen dat hij lekker kind blijft. Maar Robbert nam de verantwoordelijkheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.