Wordt er bedrog gepleegd in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. De meest besproken kandidaat is momenteel niet één van de boeren, maar wel Maud, één van de drie overgebleven vrouwen van boer Evert. En daar worden heel wat vraagtekens bij gesteld…

Op sociale media is er een storm van kritiek losgebarsten op de ‘zweverige’ kandidate Maud. Het begon al bij de eerste ontmoeting tussen boer Evert en Maud toen die laatste vroeg zijn handen vast te nemen ‘om te kijken of hij het wel écht was’…

Los van de kritiek op Maud, vind ook heel wat kijkers van het programma dat Maud en Evert totaal niet bij elkaar passen. Toch zit Maud ondertussen bij de laatste drie kandidaten. Hoe kan dat?

Imagodeskundige Zabeth van Veen benadrukt in Story dat het mogelijk is dat de verlegen Evert en de extraverte Maud zich aangetrokken voelen tot elkaar doordat ze in hun partner iets zoeken dat ze zelf niet hebben. Al wil de imagodeskundige ook een heel ándere mogelijkheid niet uitsluiten. Wordt er bedrog gepleegd bij Boer zoekt Vrouw?

“Bij het soort programma’s als Boer zoekt Vrouw vraag ik me altijd af of er wordt gemanipuleerd en de programmamakers ervoor kiezen de opvallendste types lang in het programma te houden”, vertelt de imagodeskundige in Story. “Als iedereen introvert en saai is, levert dat geen leuke tv op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS