De voorbije maanden waren niet makkelijk voor acteur Bas Muijs. Hij zou snel terug te zien zijn in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, maar die comeback werd vertraagd door een hartinfarct. Ondertussen staat Bas terug op de set van de soap en zien we hem dus binnenkort terug opduiken in de populaire televisiereeks.

Bas heeft er een stevige revalidatie opzitten, maar het gaat elke dag beter en beter. En hij heeft nog meer goed nieuws te melden. Hij gaat trouwen met zijn grote liefde Sabine.

“Al voor mijn hartinfarct was ik benaderd om weer in ‘GTST’ te spelen. Ik speelde daar de rol van Stefano Sanders en de afgelopen 23 jaar heb ik de reeks al diverse keren verlaten. Nu keer ik al voor de vierde keer terug”, vertelt hij in Story over zijn comeback.

Door zijn hartinfarct werd die comeback dus even uitgesteld, maar niet afgelast. De makers wilden Bas maar wat graag terug in hun serie en wilden daar gerust even op wachten.

“Ze hebben alles aangepast. Scripts, opnamedagen, ze hebben gewoon gewacht en gewacht totdat ik genoeg hersteld was om aan de opnames te beginnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.