De voorbije maanden waren voor ‘GTST’-acteur Bas Muijs niet fantastisch. Hij werd geveld door een hartinfarct en moest een lange tijd revalideren.

Ondertussen gaat het weer goed met de acteur en staat hij terug op de set van ‘GTST’ als Stefano Sanders.

Bas is blij dat het allemaal goed is afgelopen en dat hij er nog is. “Ik ben blij dat mijn kinderen hun vader nog hebben, anders was dat een kras over hun leven geworden. Maar ik ben er nog! Ik kan nu nog alles voor ze doen”, zegt hij in Party.

De revalidatie verliep moeizaam en vooral mentaal had Bas het erg moeilijk. In het ziekenhuis was hij altijd aan het huilen. Maar nu kan hij er alweer mee lachen.

“Laatste waren we aan het brainstormen bij ‘GTST’ over situaties. En toen zei ik: ‘Zo’n hartaanval zou ik bijvoorbeeld goed kunnen spelen.’ Je voelt dan iedereen kijken; kunnen we hierom lachen of niet? Maar doe dat vooral! Ik vind het leuk om grappen te maken over het leven en de dood.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.