Vanaf eind augustus is ‘GTST’ terug op de buis. En dat gaat gepaard met de terugkomst van een oud personage. Niemand minder dan Stefano Sanders maakt terug zijn opwachting in de reeks.

Stefano was altijd een erg lief personage, maar dat lijkt bij zijn terugkeer toch een beetje veranderd te zijn. Acteur Bas Muijs licht een tipje van de sluier op.

“Doordat het lieve er een beetje vanaf is, zal dat voor een hoop gedoe zorgen met zijn broer Ludo Sanders. Ik kan daar niet al te veel over vertellen maar ik kan je wel verzekeren dat het veel vuurwerk zal opleveren”, zegt hij in Party.

Bas is blij dat hij terug is in ‘GTST’. Het heeft er na zijn herseninfarct allemaal niet zo goed uitgezien en hij heeft een lange revalidatie achter de rug.

“Ik ben elke dag blij dat ik er nog ben. Kijk, voor mij was het vervelend geweest, maar dood is dood, ik had er niets van gemerkt. Maar ik had het vooral heel erg gevonden voor mijn kinderen. Zij hadden een heel leven verder gemoeten zonder vader.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.