Het kwam als een grote verrassing toen bekend werd gemaakt dat Babette van Veen werd ontslagen bij ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Babette beseft dat er aan elke rol in een serie een einde kan komen, maar dat haar ontslag zo snel zou volgen, dat zag ze niet aankomen. Babette vindt het jammer, maar blijft niet zitten treuren in een hoekje.

Van Veen kan zich nu volledig richten op haar job als politieker. Ze is actief als politiek lid bij de ‘Partij voor dieren’. Hoewel ze er liever geen fulltime job van wil maken, is ze blij dat ze toch iets om handen heeft. Daarnaast is ze ook volop bezig met een eigen T-shirt lijn. Naar eigen zeggen wil ze de perfecte T-shirt voor vrouwen ontwikkelen.

“Een maandje geleden heb ik stilletjes mijn winkeltje opengegooid om te kijken of het hele systeem werkte en het liep zo goed, we waren leeg na een weekend! Dus heb ik de tijd genomen om even de puntjes op de i te zetten. En nu durf ik het pas hardop te zeggen en te posten. Le Shirt BB is open”, klinkt het enthousiast in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.