Er is weer heel wat te doen geweest rond André Hazes en Sarah van Soelen. Als we juicekoningin Yvonne Coldeweijer mogen geloven zou ze een brief in handen hebben die André heeft geschreven naar zijn ex Sarah van Soelen.

De brief zou privé zijn geweest en niemand anders dan André, Sarah en Rachel Hazes zouden hem gelezen hebben. Maar hoe komt Yvonne aan de brief?

Zij beweert hem uit handen gekregen te hebben van Rachel Hazes. Jawel, Andrés bloedeigen moeder die hij zo hard vertrouwd.

Maar waarom zou Rachel zoiets doen? Insiders beweren dat het haar vooral te doen was om de passage in de brief waarin André schrijft over Monique Westenberg. Rachel heeft nog steeds geen goede band met Monique en wil op die manier nog maar eens graag benadrukken hoe vervelend ze Westenberg vindt.

Ook André is ervan overtuigd dat zijn moeder de brief aan Yvonne heeft bezorgd en dat heeft hem furieus gemaakt. “Het was zo’n ontzettende shock, iets wat hij nooit zag aankomen. Daarom heeft hij nu definitief het contact met zijn moeder verbroken”, zegt Yvonne aan Party.

Als we Yvonne mogen geloven is André echt razend en wil hij zijn moeder, met wie hij tot voor kort zo goed overeenkwam, nooit meer zien. En zo ziet het ernaar uit dat Rachel nu ook het contact met haar twee kind verliest. En dat moet bijzonder veel pijn doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl