Met een vernieuwd perspectief en een toewijding aan soberheid, reflecteert André Hazes ook op zijn relatie met Monique. 

Ondanks de pijn die hij heeft veroorzaakt – zoals een incident tijdens een vakantie in Tenerife waarbij een dronken André uiteindelijk ontwaakte met een gebroken hand en een vernielde hotelkamer – ziet hij Monique nog steeds als de vrouw met wie hij zijn leven wil delen. Nu, twee jaar zonder alcohol, droomt André hardop over een toekomst met Monique en zelfs over gezinsuitbreiding. “Ik wil het allemaal heel graag. Trouwen, meer kinderen. Maar ik realiseer me nu dat er maar één vrouw is met wie ik dat echt wil: Monique”, vertelt hij in Party. Toch begrijpt hij haar aarzeling om volledig terug te komen in de relatie na alles wat er gebeurd is. 

De zanger hoopt dat zijn veranderde levensstijl en inzet om beter te worden haar in de loop van de tijd vertrouwen zal bieden. Terwijl André en Monique voorzichtig aftasten in de hernieuwde relatie, blijft de vraag hoe de twee hun verleden zullen verzoenen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.