Hij hoeft nooit meer op te treden

Minstens zes miljoen euro. Daarop wordt het fortuin van rapper Ali B geschat. Meer dan genoeg om een luxeleven te leiden en nooit meer te werken.

Het is trouwens maar de vraag of Ali B überhaupt ooit nog werk zal hebben. Sinds de onthullingen van oud-deelneemsters aan ‘The Voice’ is de rapper in Nederland helemaal uitgespuwd.

Het is wellicht dan ook geen toeval dat Ali B nog steeds in Dubai verblijft. Tijdens de coronapandemie ontvluchtte hij Nederland om in Dubai te verblijven en daar is de rapper nog steeds. Dat meldt het magazine Weekend.

De rapper heeft in zijn jonge carrière een aanzienlijk fortuin bijeen geschaard, waardoor hij perfect in Verenigde Arabische Emiraten kan blijven.

Mocht het daar niet lukken, kan de zanger trouwens ook altijd richting Marokko verkassen. In 2019 kocht hij er drie villa’s en een appartement, lezen we in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.