Zijn vrouw Breghje zal het graag horen

Consternatie alom begin dit jaar toen verschillende oud-deelneemsters van ‘The Voice’ naar buiten kwamen met een schandaal van grensoverschrijdend gedrag.

Componist Jeroen Rietbergen en rapper Ali B werden aan de schandpaal genageld en ‘The Voice’ werd uit de ether gehaald.

Ali B, die sinds 2013 al jurylid was van ‘The Voice’ zou met verschillende meisjes seks hebben gehad. De meisjes dachten geen keuze te hebben en zouden ingegaan zijn op de avances van de rapper uit schrik anders niet verder te komen in het programma, meldt het magazine Weekend.

Aantijgingen die Ali B ten stelligste ontkent. Wel geeft de zanger toe dat hij de afgelopen tien jaar affaires heeft gehad. Dat stond te lezen op zijn Instagramaccount.

Bijzonder pijnlijk allemaal voor zijn partner Breghje Kommers, met wie de rapper sinds 2006 gehuwd is. Het koppel heeft drie kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.