Ze woont in het huis naast hem

Zanger Ali B heeft al gelukkigere tijden gekend. Hij was ooit gelukkig getrouwd met zijn vrouw Breghje Kommers, maar van dat huwelijk lijkt nog maar weinig over te blijven. Veel heeft te maken met de beschuldigingen aan het adres van Ali tijdens ‘The Voice of Holland: Kids’.

Sindsdien gaat het ook helemaal niet goed met de carrière van Ali B en wordt hij, net als Marco Borsato, nog steeds geboycot door verschillende radiostations.

Ali en zijn vrouw Breghje wonen momenteel ook niet samen en zij heeft haar intrek genomen in het huis pal naast dan van Ali, een huis dat ze ooit samen hebben gekocht.

Dat doen ze vooral voor de kinderen zodat zij niet te veel zouden merken dat hun ouders niet meer in één bed slapen.

De beschuldigingen van verkrachting en aanranding zijn volgens bronnen de doodsteek geweest voor het huwelijk van Ali B en zijn vrouw. En die beschuldigingen waren niet mals. Zo vertelde één van de slachtoffers het volgende.

“Hij gaf een korte rondleiding in de studio. Hij kwam naast me zitten en begon me ineens te zoenen. Op dat moment voelde ik me in zo’n positie, dat hij zo machtig was in vergelijking met mij, dat ik dacht: wat jij wil dat moet er nu gebeuren. Dus toen liet ik het over me heen komen wat hij van plan was met mij. Toen ben ik verstijfd en heeft hij s*ks met me gehad”, citeert Story.

We kunne n ons in elk geval goed inbeelden dat dit niet het meest aangename is om te horen over je partner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.