Hij maakt zich zorgen

Gelukkig heeft Gordon nog goede vrienden om zich heen die hem steunen tijdens het verwerken van zijn liefdesbreuk. Ook Rogier van der Linden staat altijd paraat voor Gordon wanneer hij hem nodig heeft.

Gordon is nog steeds kapot van de breuk. Een hoop mensen hebben er natuurlijk een mening over. Hij krijgt veel steun, maar ook veel gemene berichten. Het viel me wel opdat alle media heel mild waren. Terecht, want het is echt een moeilijk moment geweest, waarbij wij, de mensen om hem heen, dachten: gaat dit niet de foute kant op? Met fout bedoel ik: gaat hij een terugval krijgen, of nog een stapje erger”, vraagt Rogier zich af in Weekend.

Voor zelfmoord had Rogier niet meteen schrik, maar wel voor een terugval van Gordons verslaving. En ook dat kan altijd weer verkeerd aflopen.

“Niet dat hij dat gezegd heeft of zo dat hij een overdosis heeft genomen, maar als iets echt heel erg tegenzit… als het mis kan gaan, dan is het op zo’n moment. Dat gaat toch door je hoofd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.