Er zijn een aantal strikte regels

Eerder werd al bekend dat prinses Ariane naar het buitenland zou trekken, meerbepaald Italië, om er te gaan studeren. De prinses brengt haar twee laatste jaar van het middelbaar door op het United World College Adriatic in Italië.

Het klinkt allemaal heel sjiek en leuk, maar de school heeft ook enkele strenge regels. Zo moet er een toelatingstest worden gedaan en die is behoorlijk pittig.

Zo zijn er drie rondes waar toekomstige studenten voor moeten slagen. Een daarvan is een diepgravend psychologisch onderzoek.

Wie denkt dat Ariane een voorkeursbehandeling zal krijgen als ze naar deze school gaat, die kunnen we geruststellen. Dat krijgt de prinses absoluut niet.

Ze moet net als iedereen een kamer en douche delen met andere leerlingen en is het er ook absoluut verboden dat rijke leerlingen te koop lopen met dure spullen, schrijft Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.