Als presentator kan je bij het begin van een programma alleen maar hopen dat het concept ook aanslaat bij het publiek en dat het kan rekenen op hoge kijkcijfers. Bij ‘Busje Komt Zo’, één van de meest recente programma’s van Paul de Leeuw viel dat stevig tegen.

Paul vond dat erg jammer, maar houdt er toch goeie herinneringen aan over. Hij vond het programma leuk om te maken en dat vindt hij ook nog altijd erg belangrijk.

“Ik lig er niet wakker van, dit is wat ik kan. Dit is het allerbeste wat ik in jaren heb gedaan”, klinkt het in Party.

Ondanks de vele kritiek is Paul dus niet meteen van plan om weg te vluchten naar het buitenland. Want naast televisie blijft ook theater nog een belangrijk aspect in zijn leven waar hij zich op kan concentreren.

“Wat ik nu maak in het theater dat doet er voor mij echt toe. Omdat het echt iets is wat ik goed vind. Dan vind ik het ook niet erg als mensen het niet mooi vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.