Erica Meiland en Willem Reimers, het zullen nooit de beste vrienden worden. Willem heeft het niet zo voor de familie en ook Erica kan maar weinig sympathie opbrengen. Zo was Erica er heel lang van overtuigd dat Willem homo was.

Toen haar werd verteld dat hij al heel lang getrouwd was met een vrouw, reageerde ze stomverbaasd. Aan zijn kleding te zijn was ze er heel erg van overtuigd dat Reimers op mannen viel.

En daar reageert Willem nu op in Weekend. “Voor jullie leuk dat ik erbij zit, dan is er weer eens wat om naar te kijken op televisie”, lacht hij met een knipoog. “Ik ben er ook al honderd jaar aan gewend aan de opmerking dat ik homo ben. Zolang ze over me praten en niet van me eten, zal het me een zorg zijn. Iedereen heeft een mening en dat is fijn, net zoals wij zelf ook een mening hebben.”

Ook de kritiek op zijn kledij snapt Willem niet altijd zo goed. Hij wil er gewoon graag netjes en verzorgd uitzien.

“Is Erica maatgevend? Martien’s kleding is nog uitbundiger dan die van mij, geloof ik. Zij is getrouwd met een homoseksueel, dus zij mag als ervaringsdeskundige gelden, vindt ze zelf zeker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.