Beroemd zijn, het klinkt heel leuk, maar dat is het niet altijd. En zeker niet als je lid bent van de familie Meiland. Je kan amper nog over straat lopen zonder aangesproken te worden en de mensen die met je op de foto willen zijn nooit veraf.

“We hebben het er onderling in de familie wel eens over. Dan is het lekker als je je beklag kunt doen en erover kunt zeuren. Maar verder is het gewoon geduld hebben. De mensen die kijken zijn allemaal enorm fan en aan hen hebben we natuurlijk ook wat te danken”, zegt Montana in Weekend.

Misschien kan een fan het koppel dan ook verder helpen aan hun gedroomde woning. Want terwijl Martien en Erica en Leroy en Maxime al een stekje hebben gevonden, lijkt het bij Montana en Dirk maar niet te lukken.

“In de vakantieperiode was er niet echt een lekker aanbod van huizen, dus ik hoop dat het nu wel weer een beetje aantrekt. Nu hoorde ik dat de huizenprijzen wel naar beneden gaan, maar dan is die rente weer heel hoog.”

De droom van een karakteristieke woonboerderij lijkt het koppel alvast te hebben opgeborgen. Mede dankzij de stijgende gas- en energieprijzen. “Ik let heel erg op. Ik vind die energieprijzen zo’n dingetje. Bij mij is het al stervenskoud in mijn huis, maar ik doe die kachel nog niet aan. Nee, ik heb een plaid en lekker dikke truien gekocht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.