Gezondheidsproblemen in de familie, je hebt het natuurlijk allemaal liever niet. Na wat problemen met zijn pasgeboren tweeling moest ‘GTST’-acteur Ferri Somogyi ook afscheid nemen van zijn broer. Hij was amper 35 en overleed aan een hartstilstand.

“Mijn broer gaf me vroeger weleens extra zakgeld, zorgde altijd voor me en beschermde me als iemand me pestte. Ook onze vader en moeder hebben beiden een hartinfarct gehad, dus het is een familiekwaal”, begint Ferri in Party.

Doordat het nogal in de familie zit, zit de angst er ook bij Ferri een beetje in. “Lange tijd schrok ik van alles als ik maar iets in de buurt van mijn hart voelde. Ik sport veel, laat me geregeld controleren en leef gezond; dat is alles wat ik kan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.