Zangeres Maan is in Nederland bijzonder populair. Ze heeft een dijk van een stem en brengt regelmatig fantastische nummers uit. Maar naast haar statuut als zangeres staat ze er ook om bekend van een echte mannenverslindster te zijn.

Ze is vaak het onderwerp van roddel en spot en zou al heel wat affaires hebben gehad met bekende zangers. Zo zou ze onder andere iets gehad hebben met Ali B en Jan Smit.

Maar de opvallendste naam volgens Party is toch die van Marco Borsato. Maan won ‘The Voice’ in 2016, een jaar waarin Borsato coach was. Marco heeft die affaire altijd ontkend en doet dat nog steeds.

“Ik heb haar niet gezoend, we zijn niet uit geweest, we hebben ook niet gedatet. Er is helemaal niet, maar werkelijk niets gebeurd”, vertelde de zanger al een aantal keren.

Een ander opvallend persoon waarmee Maan het bed of beter gezegd de bezemkast zou hebben gedeeld is Freek Rikkerink, bekend van Suzan en Freek. Geen van beide partijen heeft dit gerucht ooit bevestigd of ontkent en blijft het voorlopig vooral bij een gemene roddel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.