15 jaar lang, zo lang is Nielson al getrouwd met zijn steun en toeverlaat Hanna. Nielson werd snel verliefd op zijn vrouw, al was het bij Hanna niet meteen raak.

“Op school al was het zo dat alle meisjes met mij omgingen, maar nooit om met mij te daten. Voor Hanna hoefde dat in eerste instantie ook niet”, lacht Nielson in Story.

De zanger moest alles uit de kast halen om Hanna te veroveren. Ze kwam net uit een relatie en was ook niet meteen op zoek naar iemand nieuw.

“Ik werd haar beste vriend. We wisten allebei dat er meer speelde, maar daar hadden we zeker een jaar voor nodig.” De twee gingen samenwonen in Dordrecht en in 2016 stapten ze in het huwelijksbootje.

Een kinderwens was er nog niet, maar daar zo wel wat verandering in kunnen komen. “Ik wil nu wel graag kinderen. Ondanks dat ik in een gebroken gezin ben opgegroeid. Mijn broers zijn nog steeds mijn grootste vrienden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.