Toen Peter Gillis en Nicol tijdelijk wilden verhuizen naar een andere villa, in afwachting van hun villa in Hamont-Achel, kreeg het koppel niet eens de kans meer om hun intrek te nemen in het stulpje.

De villa werd in beslag genomen omdat de eigenares zou verdacht worden van een medewerking aan moord. Diezelfde villa staat sinds kort op een Belgische veilingsite.

Het weekblad kan er meer over vertellen. “Op de veilingsite staat te lezen dat het om een proces-verbaal van toewijzing gaat. De Belgische justitie blijkt beslag te hebben gelegd op de Gillis-villa. Het gaat hier dus om een gedwongen verkoop. Het proces-verbaal is vorige maand opgemaakt tijdens een controle.”

Dat de villa dringend verkocht moet worden, zoveel is duidelijk. De villa staat te koop aan 1.875.000 euro. Dat is maar liefst 3 miljoen minder dan waarvoor Peter het heeft gekocht. Het is niet helemaal duidelijk of het Peter is die de villa op de veilig heeft gegooid, of de vrouw van wie hij het kocht. Maar hier kan wel gesproken worden van dikke pech.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.