Jeroen Van der Boom en zijn vrouw Dany zijn dit jaar 20 jaar samen. Het begin van hun relatie kende geen gemakkelijke start, maar de twee zijn ontzettend blij dat ze zoveel jaar geleden toch voor elkaar hebben gekozen.

Dany en Jeroen waren meteen zeker van elkaar en kozen dan ook heel snel voor kinderen. Hun oudste zoon is 19 en de jongste 15.

Jeroen is een echte romanticus en kan zijn liefde voor en met Dany perfect omschrijven met behulp van een nummer.

“How Am I Supposed To Live Without You’. Maar dan in het Nederlands: ‘Hoe moet ik leven zonder jou’, verklapt Jeroen op NPO 2 en in Party. “Ik krijg daar kippenvel van. Dat is precies wat het is en dat is misschien wel de reden waarom we al zolang samen zijn.”

Jeroen is een drukbezette artiest en presentator en zijn agenda staat altijd goed vol. Maar tijd met zijn vrouw en kinderen die weet hij altijd in te plannen. Zo geniet hij in augustus van drie weken vakantie, die hij zal doorbrengen in Spanje, meerbepaald zijn favoriete regio Andalusië.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.