Het waren intense maanden voor Leontine Ruiters. De presentatrice zag haar relatie met zanger Marco Borsato stranden en gaat sinds enkele weken terug als vrijgezel door het leven. Leontine en Marco waren een lange tijd samen en zo’n breuk verwerk je niet op 1,2,3.

Maar Weekend kan vertellen dat het goed gaat met Leontine en dat ze weer straalt, net zoals vroeger. Ze genoot volop van vakantie, met een goede vriendin en genoten zichtbaar.

Dat Leontine de breuk een plaats heeft kunnen geven, dat lijkt duidelijk. Maar zijn er nog andere redenen waarom Leontine zo straalt? Is er misschien ook een nieuwe liefde in het spel?

Daarop lijken we niet meteen een antwoord te krijgen. Voorlopig moeten we genieten op sociale media van de vele foto’s die ze van haar vakantie post. Ruiters kan op heel wat likes van bekende collega’s rekenen, maar daar hoort geen like bij van ex-man Marco, met wie ze nog steeds goed zou overeen komen.

Marco reageert al een tijdje niet meer op de foto’s en posts van Leontine en lijdt de laatste maanden een kluizenaarsbestaan. Het heeft heel wat weken geduurd voordat hij terug buitenkwam in het openbaar. Een stap die de zanger ondertussen wel al heeft durven zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl