Nadat in juli Maxime Meiland in het huwelijksbootje stapte met Leroy, is het binnenkort misschien ook wel de beurt aan haar zus Montana Meiland. Zij beleefde een onvergetelijke dag op het huwelijk van Maxime, maar binnenkort kan zij dus wel eens zelf in de spotlights staan.

Montana en haar vriend Dirk hebben al 8 jaar verkering, maar van een huwelijksaanzoek is er nog geen sprake geweest. Het koppel woont zelfs nog niet samen.

Maar dat wil niet zeggen dat de kriebels om te trouwen misschien niet zijn opgeflakkerd op de trouw van Maxime en Leroy. Al lijkt het koppel eerst voorrang te geven aan een eigen huis waar ze kunnen samenwonen.

Maar die zoektocht lijkt voorlopig zonder succes te verlopen. “We kijken hier in de omgeving, ed bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. En we hebben geluk want Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen”, zei Montana onlangs nog in Weekend.

Maar voorlopig zit dus ook samenwonen er nog niet in. Montana woont nog steeds in het appartement van haar vader, tegenover haar winkel in Noordwijk. Zo slaapt ze afwisselend de ene keer thuis, de andere keer bij Dirk in Leiden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.