Het is heel leuk wanneer je hele dagen kan bezig zijn met iets wat je graag doet. Dat weten ook Nicolette van Dam en haar vriend Bas Smit. Zij zijn hardwerkende mensen en zijn niet vies om hun handen uit de mouwen te steken.

Maar een burn-out loert al snel om de hoek. Veel werken betekent ook vaak heel wat druk, stress en weinig vrije tijd. En daar kan niet iedereen even goed mee om. Zeker niet wanneer je nog eens kinderen hebt.

Het is dan ook maar te hopen dat het koppel snel genoeg aan de rem trekt en het niet tot het uiterste drijft, zodat het te laat is. Want er vertonen zich steeds meer en meer signalen dat het toch eens teveel zou kunnen worden.

Zo was één van hun meest recente muziekfestijnen heel slordig georganiseerd en regende het bijna aan klachten. En dat is ook meteen slechte reclame voor het koppel en hun bezigheden.

Maar op het eerste zicht lijkt het koppel zich van geen kwaad bewust en doen ze nog eventjes door. Presenteren, een brasserie, een nieuw foodconcept, het houdt niet op. Maar Nicolette is zelfzeker en kijkt uit om haar nieuwe foodconcept te lanceren, schrijft Party.