In september start het nieuwe schooljaar terug in Nederland. Voor prinses Amalia wordt het een spannende start, want zij start haar eerste jaar aan de universiteit in Amsterdam.

En in tegenstelling tot veel studenten kijkt Amalia daar heel erg naar uit. Zij wil volop van het studentenleven kunnen genieten, samen met haar vriendinnen met wie ze de komende jaren zal samenwonen in een studentenhuis in Amsterdam.

Amalia wil een zo normaal mogelijk studentenleven hebben en dat is ook wat papa koning Willem-Alexander en mama koningin Maxima hun dochter het liefste toewensen, schrijft Party.

Al zijn er toch een aantal zaken waaruit duidelijk zal blijken dat Amalia niet zomaar een gewoon meisje is, maar wel de troonsopvolger van Nederland.

De prinses zal immers niet de deur uitkunnen zonder gevolgd te worden door enkele beveiligers. Zij zullen gaan en staan waar de prinses gaat en zullen haar zowat elk uur van de dag in de gaten houden. Dat de kroonprinses nog maar iets zou overkomen is ongetwijfeld de grootste nachtmerrie van Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.