Het is over en uit tussen Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras, dat maakte Daisy via haar sociale media bekend. De reden? Luca heeft haar bedrogen weten verschillende media.

“Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte kunnen gunnen”, schreef Daisy op Instagram.

Er ging al even het gerucht dat Luca, zoon van Marco Borsato, zijn vriendin bedrogen zou hebben. En wat blijkt nu? Vriendin Daisy heeft het nieuws aan RTL Boulevard bevestigd. Wat bezielt Luca in hemelsnaam om zo’n mooie meid te bedriegen?

De appel valt dus niet ver van de boom, ook Marco Borsato heeft geen foutloos liefdesleven. Zo bedroog hij zijn eigen vrouw en dus ook de moeder van zijn kinderen. Een echt mooi voorbeeldgezin kan je de familie Borsato dan ook niet noemen.

Ondanks de relatiebreuk, wil Daisy toch nog vrienden blijven met Luca Borsato en dat is toch wel opmerkelijk. Wie weet komt het ooit toch nog goed….

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS