Enkele weken geleden moest René Froger nog toegeven dat hij misschien niet altijd zo trouw is geweest in zijn huwelijk, maar dat het niet alleen van zijn kant kwam. Nadat René en zijn vrouw Natasja eens goed met elkaar hadden gepraat, maakten ze samen een nieuwe start.

En dat heeft Froger alleen maar doen inzien dat zijn liefde voor zijn vrouw ontzettend groot is en dat overspel nooit meer mag gebeuren. Het koppel is dertig jaar samen en wil daar het liefste nog heel wat jaartjes bovenop doen.

Dat ze dezelfde passies delen, dat maakt het voor René en Natasja allemaal heel erg leuk binnen hun relatie. “We kunnen met z’n tweeën op een bankje zitten, naar de Westertoren kijken en tegen elkaar zeggen: ‘Amsterdam is de mooiste stad van de wereld’”, vertelt René in Story.

Maar René kan begrijpen dat de relaties van artiesten vaak stuklopen. Als artiest lijdt je een druk, en hectisch leven en je kan weinig tijd vrijmaken voor de partner in kwestie. Al zijn er gelukkig ook uitzonderingen zoals Lee Towers en zijn vrouw Laura.

“Net nadat mijn jongste zoon was geboren, zaten we in een flinke crisis. We gingen zelfs even apart wonen. Op een dag zat ik alleen in dat mooie huis en dan kom je tot de bezinning en leer je snel wat het belangrijkste is in je leven. “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.