Frans Bauer heeft er al een emotioneel jaar op zitten. Nadat zijn vrouw Mariska werd getroffen door een herseninfarct, bleek ook zijn broer Dorus gezondheidsproblemen te hebben. Hij kreeg de diagnose van blaaskanker te verwerken.

Maar er is hoop, want Frans heeft goed nieuws te melden over zijn broer. “Dorus is klachtenvrij, maar moet nog wel nabehandeling krijgen”, vertelde hij een tijdje geleden aan Story.

Maar nu is er dus meer nieuws. “Naast de tumor zijn er ook 23 lymfeklieren weggehaald, om te kijken of daar nog iets in zat. Maar dat was gelukkig niet het geval. Er zijn geen kwaadaardige cellen meer. Ik voel me goed en ik wandel veel”, vertelt Dorus zelf aan Story.

Het is voor de man nu te hopen dat de kwaadaardige tumoren niet terugkomen en dat hij kan uitkijken naar een kankervrije toekomst.

“Maar tot op heden ziet het er wel goed uit. Al sta ik wel nog onder controle. Vorige maand heb ik een bloedonderzoek gehad en er staat nog een onderzoek gepland. IK heb vanaf mei ook mijn werkzaamheden terug hervat en ik kan alleen maar zeggen dat het fijn is om terug aan het werk te zijn.”