Het laatste seizoen van ‘The Voice’ was nog in volle gang toen het plots van de buis werd gehaald, door de vele geruchten en beschuldigingen die de ronde gingen over enkele juryleden en andere medewerkers van het programma.

Heel jammer natuurlijk voor de kandidaten die het goed deden tijdens de wedstrijd. Martijn Krabbé vindt het dan ook niet meer dan logisch dat de competitie gewoon zou worden hervat.

“Als de mogelijkheid er is, zou het zeker legitiem zijn om de wedstrijd af te maken. We zijn het aan de mensen verplicht”, zegt hij bij ‘RTL Boulevard’ en Party.

Enkele maanden geleden doken er plots geruchten op dat onder andere Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B zich zouden schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij kinderen.

Tot op heden waren er al enkele getuigenissen, maar is er nog steeds geen vonnis geveld over de personen in kwestie. En ons lijkt het alsof dat nog een tijdje zal duren ook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.