Wanneer je je niet goed in je vel voelt is het zeker toegestaan om er even tussen uit te knijpen. Als artiest heeft dat natuurlijk grote en financiële gevolgen. André Hazes staat al 2,5 jaar niet meer op een podium en dat voelt hij zeker aan zijn bankrekening.

André ontving voor ieder optreden 12.5000 euro. Omgerekend verdiende hij 1,2 miljoen per jaar. En dat is niet niks. Dat verlies zou André nu proberen te compenseren op allerlei manieren.

Zo wordt er gespeculeerd dat André en Monique gaan trouwen en dat ze exclusieve beelden van de voorbereiding zouden verkopen aan de hoogste bieder onder de tv-zenders.

Maar daarvoor moet het koppel natuurlijk  eerst trouwen. Iets wat door zowel André als Monique momenteel volledig wordt ontkend. Dat ze het met z’n drietjes erg gezellig hadden onlangs in Amerika hoeft voor het koppel niet te betekenen dat ze terug samen zijn.

Privé wist enkele romantische kiekjes te schieten van het koppel tijdens hun reis in Amerika en dati s ook Party niet ontgaan. “Op de beelden zagen we André en Monique in liefdevolle poses, die het vermoeden dat ze elkaar op romantisch vlak gevonden hebben, alleen maar aanwakkeren. Voor velen is het hierdoor zo klaar als een klontje: André en Monique zijn terug samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl