Er wordt wel eens vaker gespeculeerd over het liefdesleven van prinses Amalia en haar twee zusjes. Dat Amalia nog geen vriend heeft is voor vele niet abnormaal en geven de prinses gelijk dat ze nog even van het leven geniet.

Maar medium Marion Berndsen gaat nog een stapje verder. Zij keek speciaal voor Story in haar kaarten en voorspel de prinses enkele hele mooie jaren. Maar ook Willem-Alexander zal heel wat te verduren krijgen.

“Hij zal veel voor zijn kiezen krijgen. Er liggen gezondheidsproblemen voor hem op de loer. Willem-Alexander zou zelfs een operatie moeten ondergaan. Het is niet levensbedreigend, maar het kan zijn dat hij een stapje moet terug doen”, vertelt Marion.

Marion merkt ook dat de koning beseft dat er een afstand is tussen hem en zijn volk en daar wil hij graag wat aan doen. Hij zal meer toenadering zoeken tot het volk.

Maar de koning zal zich ook meer en meer zorgen beginnen maken om zijn moeder, prinses Beatrix. Ook met haar gaat het niet altijd even goed. “Het lijkt wel of ze voor een tijdje weggaat. Het gaat daar in elk geval niet goed en daar zal hij enorm bij betrokken zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl