22 jaar zijn Yvon Jaspers en haar man Pieter al een gelukkig koppel. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon van 15 Tijl en een dochter van zeventien Keesje. En zij heeft grote ambities.

“Keesje woont sinds een jaartje in Amerika en gaat daar naar highschool. Op haar zestiende vertrok ze, in haar eentje naar een ander land, een andere cultuur, met een andere taal. Als je kinderen klein zijn, hoop je dat ze ooit zelfstandig, gelukkig en nieuwsgierig de wereld in trekken. Als dat daadwerkelijk gebeurt, voel je je trots en dankbaar”, zegt Yvon in Party.

Yvon gaat als een heel gelukkige vrouw door het leven en dat heeft ze niet alleen te danken aan haar gezin en haar job, maar ook aan haar vriendinnen.

“Ik zou niet weten wat ik moet zonder mijn vriendinnen. Ze zijn er altijd voor me, luisteren ook een duizendste keer naar mijn verhaal. Ik heb verschillende groepjes: uit Brabant van vroeger, van de theaterschool, collega’s die ik als vriendinnen zie en moeders van vrienden van de kinderen.”

Jaspers is opgegroeid in een grote boerenfamilie uit Brabant. “We houden van buiten zijn, de seizoenen voelen, met onze voeten in de klei staan. Dat schept een hechte band. We gaan elk jaar met z’n allen weg. Al die broers en zussen met aanhang. We doen dat al 45 jaar en elk jaar komen er mensen bij. Een gezellige boel altijd!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl