Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk waren zo’n ontzettend mooi koppel. Er kwam een einde aan hun relatie nadat de brave Xander een scheve schaats reed en zoon Sem zou zijn ouders nooit in een relatie met elkaar weten zijn.

“Het heeft niet zoveel zin om elke keer maar de ellende op te rakelen, maar achteraf denk ik weleens: het was echt een heftige, verknipte en paradoxale periode. Ik bouw al sinds mijn jeugd patronen op die me destructief maken, en dat is hier helemaal misgegaan. Mensen weten dat niet, maar we hebben meerdere keren geprobeerd om samen door te gaan, voor onze zoon. Maar met mij was het onbegonnen werk”, vertelde Xander in een podcast van Roel van Velzen.

Maar Xander is ook erg gelukkig geweest met Wendy, schrijft Party. Ze hebben samen een mooie tijd gehad en hebben nu een prachtige zoon Sem.

Xander is trots op zijn zoon Sem die nu een soort van influencer is op sociale media. Zo poseert hij regelmatig in ontbloot bovenlijf voor zijn Instagramkanaal.

“Sem is een ontzettend fijn, lief en volwassen joch. Hij zit op de Herman Brood Academy en dat vind ik supergaaf. Vroeger was hij nooit zo bezig met zijn uiterlijk, maar nu wil hij heel graag gespierd zijn. Dat zal ook de leeftijd zijn, ik wilde vroeger ook graag een sixpack.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.