2023 is begonnen en dat betekent dat er in mei ook een nieuwe editie van het Eurovisiesongfestival zal plaatsvinden. Deelnemers voor Nederland dit jaar zijn Mia Nicolai en Dion Cooper.

Natuurlijk hoopt elk land dat hij of zij het festival zal winnen, maar maken Mia Nicolai en Dion Cooper ook kans? Paragnost Thomas doet een voorspelling in Party.

“Ik voel er niets goeds bij. Niet specifiek bij deze mensen, maar bij het eventueel winnen van het ‘Eurovisiesongfestival’. Mia Nicolai en Dion Cooper komen niet ver en ik verwacht niet dat ze in de top 10 zullen terechtkomen.”

Dat zijn geen positieve voorspellingen natuurlijk voor het deelnemende duo en het is nog maar de vraag of Thomas ook gelijk zal krijgen.

“Ik voorspel dat ze niet eens door de halve finale geraken. Oekraïne daarentegen komt absoluut wel in de top 10, al heeft dat allemaal met politiek te maken natuurlijk. De uiteindelijke winnaar zal een mediterraan land worden zoals Cyprus, Italië of Spanje. Het zal een opvallende uitslag zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl