Willem Reimers uit ‘De Kookklunzen’, je bent fan van de man, of je bent het niet. Hij neemt nooit een blad voor de mond en zegt meteen waar het op staat. Ook over zijn collega’s geeft hij zijn ongezouten mening. Ook over Gordon.

Al hoeft Gordon niet meteen iets te vrezen. “Ik vind hem wel grappig. Als je een opmerking maakt, weet je dat hij er meteen één overheen knalt. Dat is zijn karakter”, zegt Gordon in Weekend.

Gordon kennende, houdt hij zich nooit in met opmerkingen geven. Hoe schunniger hoe liever ook. Maar dat zijn de mensen ondertussen al helemaal gewoon van hem.

“En zo erg is het nu ook allemaal weer niet. We moeten het niet overdrijven. Hij is heel ad rem en dat zal hij nooit verliezen. Hij is een grappige, bindende factor.”

Gordon zit nu samen met Willem in een kookprogramma en Gordon heeft zelf ook wat horecaervaring. Al is dat toch met wisselend succes. “Maar in Rotterdam zat hij op de slechtste locatie die je kon bedenken, recht tegenover restaurant Joella, waar ik drie avonden in de week gastheer ben. Net in die periode was de Coolsingel twee jaar opengebroken. Hij zat ook aan de verkeerde kant, er zit geen loop in daar. En je moet voor zo’n koffietent loop hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl