Het gaat niet goed met de kinderen van Willeke Alberti. Dochter Danielle heeft te horen gekregen dat ze kanker heeft, en Johnny de Mol heeft enkele beschuldigingen lopen tegen hem.

Willeke doet geen uitspraken over wat er met haar zoon Johnny aan de hand is. Zij gelooft in de onschuld van haar zoon, maar zegt er verder niks over.

“Dat hebben we met elkaar afgesproken. We moeten gewoon kijken. Maar het komt allemaal goed”, wordt ze geciteerd in Party. Al heeft ze er ook wel wat meer uitgeflapt.

“Ik heb gezegd: ‘er moet niemand aan mijn kinderen komen. En niet aan mijn kleinkinderen en niet aan mijn schoondochters en schoonzoon’, that’s all. Ik word daar alleen maar heel verdrietig van als er dingen worden gezegd waar ik verdrietig van word, omdat ik weet hoe het in elkaar zit.”

Alberti gelooft dus in de onschuld van haar zoon en denkt vaak terug aan de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. “één van de allermooiste momenten in mijn carrière was bij het concert van de Toppers, toen Johnny plotseling als verrassing voor mij ook op het podium kwam. Het dak ging er vervolgens helemaal af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl