65 jaar, zo lang staat Willeke Alberti al in het vak. En ze doet het nog altijd even graag als vroeger. Dat haar carrière nu bekroond wordt met een eigen docusoap op SBS6 is het mooiste cadeau dat ze ooit kon krijgen.

“Ik hoor er ook nog steeds bij. En dan niet als een oude vrouw die ook nog zo nodig moet optreden. Ik word nog steeds gevraagd vanwege de kwaliteit die ik lever. Daar komt veel bij kijken en daar leef ik voor. En ik treed ook nog steeds op in de zorg. Het is erg leuk dat ik al die herinneringen mag delen met zo’n groot publiek”, klinkt het in Weekend.

Optreden blijft voor Willeke een soort van verslaving waar ze vooral niet vanaf wil geraken. Al moet ze toegeven dat ze nog een andere verslaving heeft ook… het kopen van kleren.

“Maar daar heeft eigenlijk alleen mijn portemonnee last van. Ik heb thuis een inloopkast voor mijn kleding en bewaar veel, omdat er herinneringen aan kleven. Daarnaast maar ik veel mensen blij die in mijn kleren passen. Dan ben ik blij dat ik die weer kan doorgeven aan de verwenzorg en die zijn dan ook weer blij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl