Na de bekentenissen van een wilde avond in een voetbalkantine, waarin een bewusteloze vrouw en een kaars de hoofdrol spelen, raakte presentator Johan Derksen van ‘Vandaag Inside’ in verval bij de Nederlandse kijkers.

Zo erg zelfs, dat het driekoppige presenteerpanel doodsbedreigingen ontvangt van misnoegde mensen. Dat vertelt Wilfred Genee in Party. “Het is allemaal absurd, ik kan er zelf ook over meepraten. Het maakt dit werk er niet leuker op. Meestal komen die bedreigingen van gekken, maar het valt nooit helemaal in te schatten”, zegt hij.

Het programma werd na de biecht van Johan opgedoekt en de drie werden ineens bedankt voor bewezen diensten door zenderbaas Talpa. Best een harde beslissing, aangezien de talkshow de best bekeken show was van dat moment.

Sommigen opperen dat het misschien de moeite loont om op eigen initiatief de show verder te zetten op een YouTube-kanaal.

Wilfred is daar alvast niet onwillig voor. “Ja, dat zou een serieuze optie zijn”, zegt hij over dat idee. Die uitspraak is ongetwijfeld een klein teken van hoop voor de honderdduizenden fans van het bekende praattrio.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl