Ze is nu reikimaster

Zo’n acht jaar geleden behaalde Viola Holt haar diploma van reikimaster. Binnenkort krijgt ze er een collega bij: niemand minder dan Wendy van Dijk.

Nochtans zijn de reacties op het zijn van een reikimaster niet zo heel erg positief. Zo werd Viola heel erg onder de loep genomen door De Vereniging tegen de Kwakzalverij. Ze noemden haar een zweefteef en vonden haar ontspoord.

Maar Wendy is blij dat ze haar reikidiploma heeft gehaald en deelde dat ook graag op sociale media. “Luister naar je onderbuikgevoel. Intuïtie is zo belangrijk. Als je stil bent en je goed voelt, weetje wat goed voor je is en wat niet. Durf daarop te vertrouwen, wat soms best spannend is, maar altijd loont”, schreef ze bij de foto.

Van Dijk heeft haar eerste diploma binnen en gaat nog voor reiki 2 en 3. Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder andere Froukje de Both en Leontine Borsato, schrijft Weekend. En Viola Holt is trots op Wendy.

“Ik vind het prachtig dat ze die weg ontdekt hebben. Ik ben al bijna tien jaar reikimaster. En wat betreft de kritiek: Wendy wordt ook vaak neergesabeld, we zijn het gewend. Ik maak me daar niet druk om. Ik geef reikibehandelingen op beurzen en ik vind het heel verstandig dat ze deze opleiding volgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl