Het leven van zowat iedereen in de wereld stond de laatste tijd flink op zijn kop. Corona was overal aanwezig en gooide roet in onze dagelijkse bezigheden. Nu corona wat verdwenen is, kan iedereen zijn normale leven terug oppikken.

En dat is goed nieuws voor de kinderen van Wendy van Dijk. Sem en Lizzy zijn 19 en 12 en hebben of hun puberteit ondertussen achter de rug of zijn volop op weg om in de puberteit te komen.

“Het leven van Sem en Lizzy heeft de laatste jaren vorm moeten krijgen, vooral door corona. Maar het mooie van die tijd was dat ze ontdekten waar hun hart lag. Sem zat op school niet op zijn plek, maar doordat hij gedwongen thuiszat begon hij met muziek schrijven. Ik liet hem gaan, zoals mijn ouders mij een jaar de tijd gaven om te ontdekken of ik danseres wilde worden of niet”, vertelt Wendy in Libelle.

Sem werd bijzonder gelukkig van het schrijven en maken van muziek en op aanraden van zijn moeder schreef hij zich in aan de Herman Brood Academy.

“Hij deed auditie, werd aangenomen en voelt zich daar nu als een vis in het water. Die jongeren stimuleren elkaar, gunnen elkaar de wereld. Als hij begint te beatboxen, drummen ze met hun handen mee. Hij kan daar zijn wie hij is en dat maakt mij als moeder gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl