Met Leontine Borsato gaat het de laatste weken fantastisch. Zij geniet volop van haar prille liefdesgeluk samen met haar vriend John en delen ondertussen heel wat mooie momenten met elkaar.

Haar ex-man, zanger Marco Borsato, is op de hoogte van de nieuwe liefde in haar leven en hij gunt haar alle geluk van de wereld, maar we kunnen ons heel goed inbeelden dat het toch hard aankwam bij Marco.

De zanger kreeg het het afgelopen jaar al heel erg zwaar te verduren door de beschuldigingen aan zijn adres wegens grensoverschrijdend gedrag. Dat een eventuele verzoening met Leontine er nu ook niet meer in zit, maakt het allemaal des te pijnlijker.

De fans van Marco vrezen dan ook voor een terugval, schrijft Party. Maar gelukkig krijgt Borsato heel veel steun van zijn zoon Luca, die sinds kort terug bij hem woont.

Leontine heeft alvast alleen maar positieve woorden over voor haar ex-man. “Hij doet ontzettend zijn best om zijn leven weer op te pakken. Hoewel dat natuurlijk moeilijk is omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl