Kleine meisjes worden groot. En hoewel Amalia er ontzettend hard naar uitkeek om naar de Universiteit te trekken en er te genieten van het studenteleven, moet ze ook bekennen dat het niet allemaal altijd even leuk is zoals ze had gehoopt.

Eerst en vooral is er de afschuwelijke dreiging aan het adres van de prinses en premier Mark Rutte. Er zou sprake zijn van een aanstaande ontvoering of zelfs een moordaanslag, en we kunnen begrijpen dat dat een diepe indruk nalaat op de prinses.

En dat verklaart ook meteen waarom de planning op de eerste dag school van Amalia plotseling helemaal werd omgegooid. Niemand begreep waarom, maar opeens wordt het allemaal duidelijk waarom Amalia niet met de fiets naar de Universiteit kwam, schrijft Story.

De kans dat er op die dag alarm werd geslagen rond de veiligheid van de prinses is namelijk bijzonder groot. En dat hebben ze in ieder geval goed weten wegsteken, want zelfs bij Amalia was er geen greintje stress te bespeuren.

Opvallend is ook dat Amalia nog geen dag in haar nieuwe huis in Amsterdam heeft gewoond. Net zoals haar medestudenten er na een tijdje plotseling waren verdwenen. Waar Amalia en haar vriendinnen naartoe zijn en wat er is gebeurd, daar is voorlopig nog het raden naar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl