Ze hebben niks te bewijzen

De vrouw van Rob de Nijs, Henriëtte zorgt dag en nacht voor haar partner. Ze is het ondertussen wel gewoon dat de ziekte van haar man overal in de media komt, maar daar kan ze goed mee om.

“Het is ook gewoon de realiteit. Hij is ook ziek. En eigenlijk ook wel heel erg ziek. Dus het is wat het is en daar hoeven we niet omheen te draaien”, klinkt het in Party.

Henriëtte probeert er heel nuchter en realistisch in te blijven, ook al is dat soms wel eens moeilijk. Wanneer iedereen aan het feesten is, wordt ze soms heel erg geconfronteerd met de realiteit. Henriëtte weet dat ze Rob niet meer naar een feestje vol collega’s moet meetrekken.

“Ik hoef Rob niet naar een feest toe te slepen om aan anderen te laten zien hoe het met hem gaat. Als we een keer in de media hebben gezegd dat het niet goed met hem gaat, dan is dat het ook.”

Eind december werd Robs 80ste verjaardag gevierd en ze zijn erg gelukkig dat hij dat nog heeft gehaald. Veel vooruit kijken probeert het koppel niet te doen. “Plannen voor de zomer maken we nog niet. Dat blijft allemaal een ongelooflijk moeilijk iets. Aan de ene kant wil ik graag plannen gaan maken omdat we een jong kind hebben samen. Maar die plannen kan ik nog niet maken, omdat ik niet kan overzien hoe goed of slecht onze situatie over een paar maanden zal zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl