Vinzzent draait als zanger al vele jaren mee in de Nederlandse showbizz. Hij maakte al verschillende hits en werkt ook samen met andere artiesten om hun carrière van de grond te krijgen.

Zijn carrière heeft Vinzzent weten uitbouwen met behulp van Rob de Nijs. Hij kwam met hem in contact dankzij Ruth Jacott en heeft daardoor heel wat mooie kansen gekregen.

“Zo mocht ik in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam bij een concert van hem mijn liedje ‘Right Here Right Now’ zingen. Ik was doodzenuwachtig, maar het was fantastisch om dat met de band te doen”, glundert Vinzzent in Party.

Vinzzent zijn respect voor Rob is eindeloos. En nu nog, nu hij met de ziekte van Parkinson moet omgaan.

“Je leert daar zoveel van. Maar er is nog een belangrijke spil in mijn leven en dat is gitarist Marcel Fisser. Hij heeft mij ook goed geholpen, net als producer Hans van Vondelen en Nel val Olm, die mijn promotie doet. Zij vecht voor mijn liedjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.