Wanneer je als artiest een liedje kan maken dat veel voor iemand betekent, dan is dat een mooi extraatje in je carrière. Zo wordt het nummer ‘Dromendans’ van Vinzzent heel vaak gebruikt als openingsdans. Dat zagen we onlangs ook in ‘MAFS’.

“Ik heb het gehoord! In de realityserie ‘Bij Ons Op Het Kamp’, te zien op RTL5 en bij ‘Videoland’, kwam ook een liedje van mij voorbij. Ik ben nog steeds zo trots als zoiets gebeurt, want dat is toch wat je wil. Je wilt als artiest gehoord en gezien worden”, zegt Vinzzent in Party.

Ook op Curaçao waar Vinzzent onlangs moest optreden, werden zijn nummers volop meegezongen. En dat stemt de zanger heel dankbaar en blij. Het is voor hem een goede reden om door te gaan.

“Ik was ook nog nooit eerder op Curaçao geweest en het was een kans die ik niet wilde missen. Het enige was dat het tijdens oud en nieuw was. Het vliegtuig zat vol en ik kon niemand meenemen uit mijn gezin. Maar uiteindelijk heb ik er wel veel aan overgehouden. Een heel bekend iemand van het koningshuis is mij zelfs op social media gaan volgen.”

Natuurlijk wil iedereen weten wie Vinzzent tussen zijn beroemde volgers mag verwelkomen. Hij vertelt het zelf. “Het is prinses Alexia. Dat komt echt doordat ik op Curaçao was. Ik denk dat vrienden en vriendinnen van haar er ook waren en zij met oud en nieuw via FaceTime van mij en mijn liedje ‘Dromendans heeft gehoord. Ik heb haar zelf geen berichtje gestuurd, maar ik ben er wel heel erg trots op dat prinses Alexia mij op sociale media is gaan volgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl