De vriendschap tussen Tino Martin en Vinzzent is erg mooi om zien. De twee vertoefden rond oud en nieuw op Curaçao om er op te treden en genoten ook samen van het prachtige weer.

Vinzzent kent Tino al een tijdje en hij heeft veel bewondering voor zijn vriend en collega. Hij weet dat het niet altijd makkelijk is in de showbizz en dat je al eens fouten kan maken.

“Als je zo bekend bent als Tino is eigenlijk alles wat je doet niet goed. Ben je vriendelijk, dan ben je te vriendelijk. En zit je ergens in een hoek, dan heb je kapsones. Het is heel moeilijk te bepalen waar de grens ligt en hoe je je kan gedragen. Daarom zeg ik: ‘blijf zo dicht mogelijk bij jezelf’, dan is het altijd goed”, klinkt het in Weekend.

Maar Tino is niet de enige die af en toe zijn toevlucht zoekt in alcohol (of drugs). Heel wat artiesten maken zich er wel eens schuldig aan.

“Het is allemaal zo onwerkelijk, denk ik. Ik denk dat er ook heel veel van je verwacht wordt. Je moet door blijven gaan, presteren. Maar soms heb je weleens dat het niet gaat, dat je woorden hebt met je vriendin of wat dan ook, en dan moet je toch schitteren en zorgen dat je je best doet. Als je zo bekend bent, is dat best moeilijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.