Een dag zonder nieuws rond de Hazes-familie, het is ondenkbaar geworden. Is het niet André zelf die in de belangstelling staat, dan is het wel Roxeanne Hazes of Rachel Hazes die de taak op zich neemt.

Maar ook Monique Westenberg en Sarah van Soelen zijn nooit ver weg uit beeld. Beide dames speelden een belangrijke rol in het leven van André en hun verhaal lijkt nog niet te zijn uitverteld.

Heel even zag het ernaar uit dat het nog goed ging komen tussen Monique en Rachel Hazes, maar ook dat ligt alweer ver uit het zicht. Net zoals een relatie tussen Monique en André alweer uit het zicht is.

In de Videoland-documentaire die gemaakt is rond André Hazes deed de zanger nog enkele opmerkelijke uitspraken. Zo zou Monique de grootste liefde van zijn leven zijn en wilde hij met haar oud worden.

Rachel kon dus maar beter met haar schoondochter overeenkomen, want het zag er naar uit dat haar zoon toch erg gelukkig was met Monique. Maar dat leek moeilijker dan gedacht. Rachel komt nog steeds erg goed overeen met Sarah van Soelen, maar met Monique ligt het allemaal nog wat moeilijk.

Rachel houdt Monique ver op afstand, schrijft Party. En het ziet er naar uit dat André niet meteen op een verzoening tussen de twee vrouwen moet rekenen met de komende kerstdagen. Al weet je met de familie Hazes natuurlijk nooit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl