Trijntje Oosterhuis heeft al heel wat tegenslag gekend in haar leven. In april moest ze nog afscheid nemen van haar vader, kort daarvoor van haar schoonouders en in 2012 moest ze een pijnlijke liefdesbreuk verwerken.

Maar Trijntje is nooit bij de pakken blijven zitten, ook niet na de relatiebreuk waarbij ze werd bedrogen door haar vorige partner. Zij wist hem te vergeven en gelukkig kunnen ze nu terug samen door één deur.

“Ik wil dat mijn kinderen zien wat voor een warme, liefdevolle vrouw ik ben in plaats van een zure vrouw die verstart als haar ex binnenkomt. Het kunnen vergeven verdien je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen”, vertelt ze in Nouveau en kunnen we lezen in Story.

Ondertussen is Trijntje alweer heel wat jaren gelukkig in de liefde met Alvin, de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis. 

“Ik kende hem al twintig jaar en zat nog half in de rouw over mijn pijnlijke scheiding van Sander. Maar de vonk sloeg over. Ook het onderwerp kinderen kwam snel ter sprake, waaronder mijn wens om moeder te worden van een dochter. Eind 2015 beviel ik van Maël, zij is mijn koninginnetje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl